Compania „Jean D, ESTREE” propune diferite programe pe etape de îngrijire anti îmbătrânire, ce sunt destinate pentru femeile cu vârste cuprinse între treizeci şi şaizeci ani şi mai mult, proceduri exclusive de întinerire pentru diferite tipuri de piele, inclusiv pe bază de componente naturale, la fel şi diferite preparate para farmaceutice.

Printre elaborările companiei pot fi enumerate de pildă seria „Elixirul de aur”. Moleculele de aur incluse în fito micro sfere cu exract de karoubi, ce se deosebește printr-un conţinut mărit de calciu, perle din lacurile din China şi alge Padina ramona contribuie la păstrarea tinereţii şi a puterii vitale a pielii, activizează metabolismul energetic, sporeşte procesul de restructurare şi regenerare a ţesuturilor. Programul acesta permite nu doar să se corecteze ovalul feţii, să diminueze vizual ridurile, dar contribuie eficient la încetinirea procesului de îmbătrânire. Ritualul procedurii include o tehnică specială de aplicare a preparatelor şi aplicarea a două măşti cu acţiune tintensivă, inclusiv termo activă.


3D-RIDES – este o procedură a modelării tridimensionale a feţei şi de netezire ale ridurilor. Prezintă în sine corectarea non invazivă a ridurilor de orice etiologie, ridurile mimice se netezesc datorită acţiunii  hexapeptidei (efect botox – like), iar cele ce sunt cauzate de crono îmbătrânire se diminuează datorită compensării carenţei hormonale (efect hormone – lile).

Drept rezultat are loc completarea ridurilor dinăuntru, se restabileşte structura ţesuturilor, se modelează ovalul feţei. Acidul hialuronic şi complexul de uleiuri ce se conţine în preparate  contribuie la diminuarea expresivităţii ridurilor ce au apărut drept rezultat al deshidratării pielii şi diminuarea nivelului lipidelor. În afară de această procedura asigură o protecţie puternică de la foto îmbătrânire din contul acțiunii UFA-/ UFRV- filtre a noilor generaţii.