Fiecare femeie viseaza la un machiaj de vedeta. Dar, oare, este suficienta cosmetica decorativa pentru a atinge perfectiunea? Aceasta intrebare si-a pus-o acum 50 de ani si renumitul make-up artist Jean d’Estrees.

Numele sau era sinonim cu maiestria rafinata si cu aspectul ideal. Mâinile sale creau magie adevarata, dând naștere unor stiluri excepționale și unice de machiaj pentru cele mai renumite vedete ale cinematografiei din secolul XX. Ca un adevărat profesionist, domnul d'Estrées a realizat că machiajul nu este tot ceea ce este necesar pentru a atinge perfecțiunea adevărată. El doar maschează imperfectiunile, în timp ce pielea bine îngrijită este adevărata bogatie a unei femei care i-a fost data de catre natură.

Îngrijirea complexă a pielii – este ceea ce face machiajul perfect și pe o femeie - perfectă! Astfel, a aparut primul laborator al lui Jean d'Estrées, care avea ca scop combaterea problemelor tenului.

Jean d'Estrées intelegea mai bine decat oricine ca fiecare femeie este unica. Țara, cultura, profesia, alimentatia, aspectul exterior și frumusețea interioară - toate acestea formeaza lumea unei femei, unica si diferita de celelalte lumi. Și cerințele catre cosmetica – nu sunt o excepție. Cosmetica ar trebui să aducă plăcere unei femei. Prin urmare, make-up artistul creează produse de neegalat bazate pe componente exclusive pentru o îngrijire profesională adevărată.