visuelLamarque

ISTORIA

JEAN D'ESTREES – este un make-up artist (visagiste) renumit din mijlocul secolului trecut, ce a creat numeroase imagini remarcate de neuitat. El a elaborat stiluri unice de machiaj pentru astfel de actrițe renumite cum ar fi Michelle Morgan, Claudia Cardinale, Greta Garbo. Profesia, ce l-a făcut să se gândească asupra enigmei veşnice a frumuseții femeii l-a încurajat acum cincizeci de ani pe Domnul D'ESTREES să elaboreze propria sa linie de cosmetică decorativă, care în scurt timp a câştigat popularitate la reprezentantele sexului frumos. Drept continuare logică a grijii pentru păstrarea atractivităţii feminine a devenit crearea conceptului sistemic de îngrijire a pielii. Jean D'ESTREES a elaborat, împreună cu specialiştii profesionişti din domeniu, o gamă largă de preparate.
Primul institut al frumuseţii cu marca Jean D'ESTREES, deschis la Paris, a căpătat imediat faima unuia dintre cele mai prestigioase centre cosmetice.Compania pune mare preţ pe reputaţia sa şi de-a lungul anilor ocupă un loc binemeritat printre renumitele branduri profesionale.

Jean d’Estrees, nascut in 1915, a fost descendentul direct al uneia dintre amantele lui Henric IV, Gabrielle d’Estrees. Chiar din copilarie, el a descoperit o adevarata pasiune pentru frumusete.
De la inceputurile carierei sale ca makeup artist la Hollywood, la apogeul carierei sale internationale, idealul lui Jean d’Estrees a fost mereu aducerea la sublim a frumusetii femeilor.

Maison Jean d’Estrees, o companie franceza cu produse de infrumusetare, este un nume cunoscut de mult timp in lumea cosmeticelor profesionale.
Compania ofera o viziune unica asupra frumusetii: scoaterea in evidenta a frumuseti specifice fiecarei femei. Brand-ul reprezinta fuziunea dintre o bogata traditie de know-how si o viziune profesionala inovatoare.
Istoria Maison Jean d’Estrees isi are radacinile in Franta, leaganul unei viziuni distincte asupra frumusetii, luxului si know-how-ului.
Jean d’Estrees este un brand distribuit in 30 de tari din intreaga lume.

Brand-ul Jean d’Estrees include o gama larga de produse de ingrijire si curatare, cu texturi si formule diferite. Gamele sunt destinate sa satisfaca nevoile tuturor tipurilor de ten si ofera performante eficiente, precum si o senzatie delicata pe piele.
Esenta de baza a brand-ului este efectul antirid, oferind pana la 5 game diferite menite sa rezolve toate problemele cauzate
de efectele timpului.